6 X TARINAT INSTAGRAM-KUVIEN TAKAA

Heipsan ♥ Mun vuosi on alkanut jotenkin tosi sumuisesti, blogikin meinasi taas unohtua viikoksi. Lähinnä oon vaan juossut kodin ja työpaikan väliä, ja vapaa-ajan käyttänyt nukkumiseen, Netflixiin ja parisuhteeseen. Blogin suhteen oon muutenkin vähän hukassa – toinen puoli musta haluaisin antaa itsestään kaiken, toinen puoli sulkeutua somelta. Oon kasvanut blogin kanssa ja tämä on ollut rakas harrastus jo yli seitsemän vuotta, mutta nyt meillä taitaa olla se seitsemännen vuoden kriisi menossa. Onneksi näitä samoja ajatuksia on nähnyt monissa muissakin blogeissa, mutta toisaalta siitä päästäänkin siihen, onko blogimaailma kuolemassa?
Anyway, nyt itse postauksen aiheeseen eli tarinoihin instakuvien takana! Oon jo pidemmän aikaa halunnut julkaista tälläisen postauksen, koska parhaimpia kuviahan ovat ne, joilla on jokin tarina kerrottavana.

Voi tätä epäonnensalaattia! Tää kuva herättää mussa tosi paljon muistoja ja fiiliksiä, vaikka kyseessä onkin vain nopea räpsäisy hedelmäsalaatista. Kuva on otettu heinäkuussa, ihanan helteisenä päivänä ja kuvanottamishetkellä olin tosi iloinen seuraavan päivän sisääntekovapaasta. Ensin mun hymy

Lue koko postaus tästä