7 ✗ syntini

Kukkuu, täällä ollaan vaikka täällä onkin nyt ollut vähän hiljaisempi postaustahti! Oon vaan niin nauttinut näistä aivan upeista säistä, etten ole malttanut paljoa koneella olla. Mut musta se on ihan ok! Mä aion nauttia näistä aurinkoisista ja helteisistä päivistä nyt niin paljon kuin vaan voin – koska se on luvannut aika sateista kesää.. Muistakaa tekin nyt nauttia! 🙂 Mutta nyt mennään kurkkaamaan, mitä syntejä mulla on!
Herkuttelusyntini…Mä en loppupeleissä kyllä edes herkuttele ihan hirveästi. Nyt kun tätä aloin kirjottamaan, niin muistin että mulla jäi eiliseltä leffareissulta herkkuja. Olin jo ihan unohtanut… Mutta välillä innostun ostamaan Pandan valkosuklaa-vadelma muru suklaalevyn ja se tulee aina vedettyä hetkessä ihan yksin. Sen syömisestä jää yleensä vähän huono omatunto, kun miettii kuinka paljon esimerkiksi kaloreita tuli just vedettyä napaan.. Ja välillä tulee myös syötyä karkkia, vaikka olis jo maha kipee, miksi?!..
Ihonhoitosyntini…Pari vuotta sitten olisin voinut kertoa tähän pitkiäkin listoja, mutta nykyään olen oppinut pitämään omasta ihosta

Lue koko postaus tästä