7. luukku & joulun kirjavinkit + arvonta!


7. luukusta löytyy jouluihmisten kirjavinkkejä sekä ideoita kirjalahjoihin.
Jouluisia kirjoja on tälle joulua tullut ihan kiitettävästi. Reseptikirjoista mainittakoon Leilan makea joulu sekä upea Jamie Oliverin JUHLARUOKA keittokirja. Askarteluohjeita ja joulutunnelmaa etsivälle sopivat Suurten tunteiden joulu, Oi ihana joulukuu sekä Kanelin tuoksua ja tähtinauhaa
Joulukirjojen kautta pääsee hyvin joulutunnelmaan ja näistä mainitsemistani kirjoista joulufiilis huokuu selkeästi läpi. Yksi jouluperinteistäni vuosien ajan on ollut juuri se, että haalin käsiini kaikki mahdolliset jouluiset kirjauutuudet. Ideoita ja inspiraatioita on mukava saada vaikka kaikkea ei itse toteuttaisikaan.


Kirja on hyvä lahja, varsinkin jos on tiedossa minkä tyylisistä kirjoista lahjan saaja pitää. Käsityökirjoja on tälle vuotta tullut runsaasti. Ihmiset neulovat yhä enemmän itse lapasia ja sukkia, ja heitä ajatellen kirjavalikoima onkin laaja. Yksi ihanimmista on Villit vanttuut & vallattomat villasukat 2. Se sisältää ykköskirjan tavoin hurmaavia kirjoneulottuja lapasia ja sukkia. Lasten kirjoja ilmestyy vuosittain myös paljon. Risto Räppääjän biiseistä kiinnostuneille ilmestyi vähän aikaa sitten Risto Räppääjän laulukirja CD:n kera.

Lue koko postaus tästä