7 syntiäni

Törmäsin Jennin blogissa seitsemän synnin haasteeseen jokunen aika sitten, onhan tämä tullut vastaan muutamassa muussakin blogissa. Tietysti tällaisten erilaisten haaste postauksien teko on ihan parasta ja laitoin tällaisen alulle luettuani sen jonkin aikaa sitten Millan blogista. Alun perin tämä on vissiin lähtenyt Marian blogista liikenteeseen.

Herkuttelusyntini..
Mä haluan usein ulos syömään. Enkä mitä tahansa, vaan niitä niinkin herkullisen rasvaisia Hot wingsejä. En elä viikkoakaan, jolloin en ajattelisi että pitäiskö käydä. Tietenkään en käy, sillä ne sisältää älyttömästi rasvaa!

Ihonhoitosyntini..
Kaiken maailman näpyt ja niiden nitistely. Ne on ihan pakko nitistää, niin itseltä kuin mieheltäkin! Tää on aika usean pakkomielle, johon oon törmännyt usean blogissa. Mahtavaa että meitä on monta, joilla tämä niinkin koukuttava taipumus on pinttynyt.
Siivoussyntini..
Mä oon todella siisti ihminen, en pysty olemaan sotkussa ja ahdistun helposti. Mutta imuroiminen, miten sen aloitus voi olla niin hemmetin vaikeeta! Mies ei lähes koskaan tartu imuriin, vaan mä teen sen ja se pitäisi tehdä kerran viikkoon, mutta

Lue koko postaus tästä