7 TAPAA MITEN MINIMALISMI PARANSI ELÄMÄNI

Olen kerran aikaisemmin blogissani puhunut minimalismista. Aloin puhumaan asiasta, sillä ärsyynnyin instagram tekstistä. Vieläkin vähän puistattaa kun mietin kirjoitettuja sanoja, ja mitä ne sytyttivät sisälläni. Ei varmasti kirjoittajan tarkoitus, mutta kaikki vaikuttavat siihen miten reagoimme asioihin.
En ole kauheasti tästä asiasta hehkuttanut, koska en ole nähnyt tarvetta. En ole tahtonut, sillä en ole kokenut sitä aikaisemmin tarpeelliseksi. Varsinkin kun asia on ollut hyvinkin suuri trendi nyt jo muutaman kuukauden. Olen nimittäin minimalisti. Päivä päivältä vain enemmän. Tässä postauksessa en pureudu syyhyn, miksi ja milloin idea syntyi, vaan kerron miten minimalismi on muuttanut elämääni. Parantanut oikeastaan. 
1. päätösten teko
”It’s not hard to make decisions when you know what your values are.” – Roy Disney –
Kun puhutaan minimalismista monien katseet siirtyvät heti ensimmäisenä vaatekaapin suuntaan. Itseni mukaan lukien. Käännyin heti suuren vaatekasani puoleen, tein niistä muutaman postauksen sekä videonkin. Kysyin aina vaatteita uudelleen ja uudelleen läpikäydessäni kysymyksiä; Onko tästä vaatekappaleesta iloa itselleni? Pidänkö itse tästä

Lue koko postaus tästä