7x JUURI NYTOlen innoissani… koulun jatkumisesta. Meillä alkaa väriopinnot eikä siitä voi olla innostumatta. Tosin typerästi vasta viime viikon tiistaina meille ilmoitettiin, että koulumme alkaa työssäoppimisella ja ekana päivänä pitäisi olla jo paikka. Minulle ei ongelma, sillä olen asiasta sopinut jo kesäkuussa Mikon kanssa, että jatkan siellä jos meillä on sykysllä työssäoppimista. Tämä asia ei ole kuitenkaan kiva heille, joilla ei ole tietoakaan mihin menisivät. 
Haluan… olla parempi tässä, mitä teen. Niin bloggajana kuin sisällön tuottajana. Kumpikaan ei ole millään tavalla minulle työtä, vielä, mutta sitä ei koskaan tiedä ja vaikka harrastuksena tämä bloggaaminenkin vain pysyisi niin tahdon silti olla parempi. 
Luen… ”Lasinen miekka” nimistä kirjaa, joka on ”Punainen kunigatar” kirjan toinen osa. Kirjaa en ole päässyt vielä kunnolla aloittamaan, sillä lukihäiriöni takia olen laiska lukija. Sitten kun pääsen alkuun ahmin koko kirjan. Victoria Aveyard on aivan upea kirjailija ja hänen tekstinsä on niin virheetöntä ja hahmot sellaisia joita ei voi olla rakastamatta sekä vihaamatta.
Kuuntelen…

Lue koko postaus tästä