8x VUODEN 2018 OPETUKSIA JA OIVALLUKSIA

Opetukset ovat sellaisia, jotka seuraavat niiden oppimisen jälkeen läpi elämän. Vuonna 2017 opin montakin asiaa ja niiden pohjalla aika lailla elin viime vuoden. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että olisi täydellisesti oppinut koko elämän salat. Joka päivä kun oppii jotakin uutta.

1. Soittaminen kannattaa. Olen aina pelännyt puhelimessa puhumista sekä tuntemattomaan numeroon vastaamista. Kuitenkin viime vuoden alussa tekemäni yksi puhelu muutti kokonaan elämäni suunnan. Tästä voin kiittää ystävääni, joka sanoi että soita mieluummin kuin lähetät viestiä. Tarkoitan nyt siis sitä hetkeä kun minun piti koulussa hankkia työssäoppimispaikka kevääksi ja soitin Kampaamo Pesulaan. Kuten huomaa puhelu kannatti. Kammoksun edelleen puhelujen tekemistä, se minua häiritsee etten näe ihmistä, mutta olen hiukan rohkeämpi tilanteissa.
2. On oikein sanoa välillä ei. Olen aina ollut hyvin muita seuraava ihminen ja pelännyt monesti muiden suhtautumista minuun jos olen sanonut ei. Negatiiviset lausahdukset saavat ajattelemaan negatiiviseksi, mutta on ei saa sanoa ja pitääkin jos tuntuu siltä. Olen ehkä oppinut nyt

Lue koko postaus tästä