9 ✗ hyvää tavoitetta vuodelle 2020

Mä en harrasta uuden vuoden lupauksien tekemistä – tulee vain paha mieli, kun ei olekaan pystynyt pitämään niistä kiinni. Lupauksien sijaan otan itselleni tavotteita. Se on ainakin itselleni lempeämpi tapa. Ajattelinkin listata muutaman positiivisen asian, joita meidän jokaisen olisi hyvä tavoitella voidaksemme paremmin. Nämä kaikki on sellaisia, jotka aion myös itse ottaa tavoitteekseni.
✗ Puhu itsellesi positiivisemmin | Monella meistä on varmasti tapana puhua itsellemme negatiiviseen sävyyn – myönnän myös itse syyllistyväni tähän. Aion myös itse opetella puhumaan itselleni lempeämmin. Mä oon hyvä just näin!
✗ Ole lempeä | Vähän edelliseen kohtaan liittyen – ole itselle lempeä. Mutta muista kohdella myös muita hyvin. Jaetaan positiivisuutta myös ympärillemme ja ollaan ystävällisiä toisillemme. Myös pienet teot ja jopa kehut piristävät niin saajan kuin antajankin mieltä!
✗ Kehosi on temppelisi | Kehon hyvinvointi vaikuttaa todella paljon meidän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen. Pidetään siitä huolta. En tarkoita, että nyt sun täytyisi kääntää sun elämä täysin ympäri ja

Lue koko postaus tästä