9 x kohokohdat ja mitä opin vuonna 2018

Mähän sanoin, etten halua tehdä mitään vuosikoostetta mun kuluneesta vuodestani, mutta jotenkin halusin palata muistelemaan mennyttä vuotta. Siksipä ajattelinkin koota yhteen postaukseen ne muutamat mieleen jääneimmät asiat vuodelta 2018 – taisin tosiaan tehdä vuodesta 2017 samanlaisen, enkä silloinkaan enää tehnyt vuosikoostetta, jossa on jokaiselta kuulta jotain.

Anyway.. Vaikka vuoteeni mahtuikin paljon pieniä ja kivoja hetkiä, niin listaan tähän kuitenkin jutut, mitkä juurtuivat ihan kunnolla mieleen vuodelta 2018. Vuosi 2018 ei ollut mikään superhuippuparas, vaan sellainen ihana, tasaisen kiva vuosi.

TUKHOLMAN RISTEILY HELMIKUUSSA
Helmikuussa päästiin miehen kanssa arkea pakoon pienelle Tukholman reissulle, se virkisti kummasti alkuvuodesta. Toki olisin mielelläni lähtenyt lämpöön, kuten talvisin olen tottunut, mutta tuo reissu oli parempi kuin ei mitään.

YLLÄRI SYNTTÄRIT MAALISKUUSSA
Tiesin siis, että mulle oltiin synttäreitä järkkäämässä, mutta en tiennyt mitä oli luvassa. Parasta on oikeasti yllärisynttärit, joista ei edes tiedä. Tiedättekö just vaikka Frendeissä, tullaan tietämättä sisälle ja kaikki huutaa yllätyyyys! Tällaiset mä vielä joskus jollekin järjestän!

PÄÄSIÄINEN MAALISKUUSSA
Mä olen

Lue koko postaus tästä