After the divorce -eron jälkeen osa 3

Olin ensijärkytyksen ja itkuhysterian jälkeen ostanut 7 eri naistenlehteä ja kirjoittanut niiden ohjeiden mukaan listan, mitä eron jälkeen tulisi tehdä. Jokin ”must to do after the  divorce”.

Vietä tyttöjen iltaVietä pyjamabileetKäy baarissa ja flirttaileMene tinderiinHarrasta yhdenillan seksiäAloita uusi harrastusKäy trendikahvilassa yksinPue upein asusi yllesi kaupungilleKäy lenkilläJätä hyvästit menneille

Olin nyt menossa listaa kolmatta kertaa läpi ja mikään ei vaan silti poistanut sitä faktaa, että minä olin yksin, petetty ja jätetty. Nyt myös olin hyväksikäyttäjä sekä  nöyryytin itseäni yksin siinä hemmetin kirotussa mekossa, mikä maksoi omaisuuden. Minulla kun ei ollut mieleistäni  mekkoa, joten ostin Visalla uuden heti erottuani jo. Sen jälkeen luin tästä naurettavasta after the divorce-höpötyksestä, johon lankesin. Otin mekon, sen kauneimman, kaapista ja puin päälleni sen. Olin repinyt hintalapunkin pois, mikä oli virhe. Nyt en voisi palauttaa mekkoa muka käyttämättömänä enää.

Lue koko postaus tästä