After the divorce ERON JÄLKEEN osa 9: Bae älä ragee

Pasi katsoi minua silmät nauraen, ja kysyi kuiskaten, oliko kaikki hyvin? Mä näytin kieltä hänelle ja nauroin: ”Ai tän jälkeen vai?!” Sanoin sen ilmeisen kovaa, sillä exä vilkaisi heti murhaava katse silmissään mua ja Pasia. Pasi naurahti tyytyväisenä ja kuiskasi, ettei me saada jäädä kiinni valheesta exälleni.  Nyökkäsin. Se se puuttuisi, että toi petturi sais tietää etten mä onnistuis miesten kans kuin vedättämällä heitä tai he mua.  Niin, tai ne mun yhden illan leikkikaverit. Niinpä kuiskuttelimme toisillemme sotasuunnitelmaa  hioen ja  näyttäen ulospäin kuhertelevalta nuoreltaparilta.  Mitä läheisemmäksi kävimme toisiamme, sitä punaisemmaksi mulkeron  pää muuttui vieruspöydässä. Hyvä! 

Meidät kaikki keskeytti kimakka ääni; ” hei BAE! Ethän sä mulle ragee?? Kuuletsä!?” Se oli se vosu joka yritti herätellä vihaa uhkuvan ja nyrkkiin kätensä puristaneen mielitiettynsä  huomiota sen taakse nousseena ja hartioita hieroen. Exä säpsähti kuin unesta ja hämillään liehitteli nuorikkoaan. Mä ja Pasi purskahdimme hersyvään nauruun ja Pasi matki blondia pikkusormet pystyssä ”heiii  baeee,

Lue koko postaus tästä