AI MINULLAKO PANIIKKIHÄIRIÖ?


Postaus on ehkä henkilökohtaisin mitä olen kirjoittanut.Se päivä kun tuli rämmittyä paskasta suota. Se oli kierre josta ei päässyt pois. Se olo alkoi heti aamulla kun mielessä kävi että hei mä pystyn hengittämään. Se jäätävä olo alkoi heti tuon jälkeen, välillä helpotti ja välillä taas tuntui etten pysty olemaan. Mikä mua vaivaa?!
Yritin iltaisin maata vaatehuoneen lattialla pimeässä, samalla kuuntelin meditaatioharjoituksia ja ei niistä minulle ollut yhtään apua, tuntui että ennemminkin ruokin paniikkia vielä enemmän. Tuntui että olen tulossa hulluksi!
Kävin lääkärissä ja kerroin että tätä on jo jatkunut kuukauden verran. Lääkäri kuunteli murheet ja sain diagnoosin paniikkihäiriö. Lähdin lääkäristä mielialalääke- ja rauhoittavan reseptin kanssa. Tosiaanko olen 27-vuotias hullu äiti joka pelkää jotain? Tiesin kyllä että alkusyksystä mietin paljon kuolemaa ja syöpää, miten poikani pärjää jos kuolen? Ei ehkä ihan normaalia ajateltavaa mutta pienistä puroista kasvaa suuri joki. 

Mitä tarkoitetaan kierteellä?
Et saa sitä pois mielestä ja kun on parempi hetki, niin alat pelkäämään että milloin se

Lue koko postaus tästä