Äidin omat Pupu Tupunat

Löysin ihanaa Pupu Tupuna-kangasta ja ompelin tytöille college-puvut. Kangas vei muistoissa omaan lapsuuteen, jossa suosikki pupu toimi inspiraation lähteenä. 

Sain matkan omaan lapsuuteen ommellessani tytöille Pupu Tupuna-collegesta housuja ja paitamekkoja. Löysin Metsolan kangaskampanjasta metrin pinkkiä Tupuna-joustocollegea ja lauantaina ompelin siitä kahdet pöksyt ja pitkät paitamekot. Niin suloinen kangas ja niin söpö omien Tupunoitteni päällä.

Olisin Pienelle halunnut Pupu Tupuna-paidan jo vauvana, mutta en halunnut laittaa vauvan vaatteeseen niin paljoa rahaa.  Nyt kun  suosikki pupua sai kankaana, niin hypin riemusta. Saan kauniita kuoseja lapsille joihin on varaa.

Ajattelin ommella varman päälle ja käytin itse piirtämiäni peruskaavoja. Ja onneksi Pientä ei haittaa vaikka ompelukset ovat vähän  yksinkertaisempia, kunhan mekko on pinkki.

 Joustocollegesta on hyvä ommella, ihanan kevyttä ja pehmeää.  Käsissä se tuntuu hyvälaatuiselta ja jämäkältä vaikka onkin ohutta. Parasta oli kuitenkin printin yksinkertaisuus ja hempeä väri.

Onneksi tämä Tupuna ei ole liian retroa. Resorit ostin aikaa sitten ovat PaaPiilta. Hyvin osui pinkit kohdalleen, Metsolan pinkki resori hyppi

Lue koko postaus tästä