Aikansa eläneet – joulukuu ’18

Voi taivahan vallat, miten on taas purteloita loppunut! Alkuinfona vaan sellainen juttu, että näytteitä testasin nyt melkein urakkatahtia. Suurin osa on I Love Me -messuilta saatuja, ja kivoja ovatkin olleet. Tuttuun tapaan olen kulutellut vähän kaikenlaista muutakin.

Kasvotuotteet

Aco Face Clean Toner, dry skin (200 ml)Acon kasvovesi on erittäin miellyttävän tuntuista, mutta ei mitenkään erityinen toimivuudeltaan. Se freesasi mukavasti, mutta niin tekee moni muukin kasvovesi.
Aco Rescue Mist (75 ml)Acon Rescue Mist oli erittäin miellyttävä käyttää ehkä eniten erinomaisen suihkepullon ansiosta. Suihketta tuli sopivalla volyymilla ja unelman kevyesti. Aivan ihastuttava tuote. Otin pumppupullon talteen tulevaa kasvovesikäyttöä varten. 
Aco Sun Face Cream Anti-age, SPF30 (40 ml)Käytän aurinkosuojavoiteita melkein läpi vuoden. Acon kasvoille tarkoitettu voide on yksi parhaista. Anti-age -ominaisuuskin siinä on, mutta en ole havainnut mitään vaikutuksin sen suhteen, mutta kai se pitkässä juoksussa voi jotain tehdäkin.
Aco Vitalizing Anti-age Day Cream (50 ml)Acon anti-age kasvovoiteesta pidän paljon. Minusta se on toimiva luottotuote kosteuttavuutensa puolesta, mutta

Lue koko postaus tästä