Aikansa eläneet – kesäkuu ’18

Jestas miten kesäkuu menikin niin nopeasti. Kesäkuussakin tuli käytettyä vaikka ja mitä kosmetiikkatuotetta (tuotteiden käyttö aloitettu tietysti jo paljon aiemmin) ja nyt sitten niiden läpikäynti ’straight from the horse’s mouth’.
Kasvotuotteet

Bio2You Natural Nutritive Seabuckthorn Cream with Panthenol (50 ml)Bio2Youn tyrnivoiteesta pidin todella paljon. Siinä on aika liukas ja ohuehko koostumus, mutta silti se sopi mainiosti yövoiteeksikin, koska kasvoilla se tuntui yllättävän täyteläiseltä. Voide myös kosteutti ihan mukavasti ja tuntui muutenkin todella hyvältä.
Faith in Nature Replenishing Moisturising Cream (50 ml)Faith in Naturen voide oli aika ohutta, sellaista emulsiomaista vetelää luirua, jollaisista en hirveästi diggaa, mutta tämän kerran sai välttää. Voide jätti ihon hieman tahkeaksi, mistä yksi lisänurinapiste.

L300 Bright & Firm Night Cream (50 ml)L300 tuotteita on aika monesti tyrkyllä kulkuväylillä tarjouslaareissa Tokmannilla tai Cittarissa minkä vuoksi niihin sorrun liian usein. Kummasti aina pääsee unohtumaan se, että vaikka ne ovat sinänsä ihan laadukkaita tuotteita, ne ovat luoja paratkoon todella umpitylsiä. Ostin taas yhden tarjousyövoiteen jokin aika sitten