Aikansa eläneet – lokakuu ’19

Lokakuussa sain kulutettua loppuun melko vähän kosmetiikkaa – ainakin omasta mielestäni.  Katso vaikka itse!
*Ilmaistuote, saatu blogin kautta.

Kasvotuotteet


Alaffia Everyday Coconut Face Toner, Purely Coconut, Normal to Dry Skin (354 ml) Ihastuin Alaffian kookoskasvoveteen totaalisesti. Se on aivan ihanan tuoksuinen ja virkistää ihoa mielyttävästi. Isohko pullo on riittävä lotrailijalle. Aion ostaa uudestaan. Aiempi ostospostaus.
Centifolia Sublime Jeunesse Soin Nuit – tehoseerumi* (50 ml)Centifolian anti-age -sarjan tehoseerumi yöksi on tuttuun Centifolian tapaan erittäin miellyttävä ja laadukas. Käytin sitä yövoiteen tapaan lähes joka ilta. Seerumi teki ihosta yllättävän sileän tuntuisen, vaikka suhtaudun nykyään anti-age -tuotteisiin suurella varauksella. Saatan olla jo yli-ikäinen anti-age -tuotteille…? Tuoksu on tyylikkään tuntuinen, sellainen vieno ja hienostunut puhdas tuoksu, jossa on häivähdys makeutta. 
Cien Micellar Water Sensitive (250 ml)Olen käyttänyt Cienin misellivettä joskus aiemminkin, enkä silloin järin innostunut sen lievästä vaahtoutumisen tunteesta iholla, mutta nyt kun kokeilin uudestaan, niin kokemus ei ollut yhtään pöllömpi. Cienin misellivesi on oikein hyvin tepsivä, edullinen

Lue koko postaus tästä