Aikansa eläneet – syyskuu ’18

Syyskuussa pääsin taas normaalin kulutustahtiini, Luojan kiitos! Ehdin jo pelästyä, että mikä tässä  määttää! Elokuun notkahduksen jälkeen on helpottavaa palata taas omaksi itsekseen eli supersuurkuluttajaksi, mutta ei sentään onneksi ongelmakuluttajaksi. Vai?
Kasvotuotteet

Avalon Organics Intense Defense With Vitamin C Facial Serum (30 ml)Avalon Organics Intense Defence With Vitamin C Eye Cream (28 g)Avalon Organics Wrinkle Therapy Facial Serum (16 ml)Avalon Organicsin tuotteista löytyy oma postauksensa tästä.

Herbina Moisture Balance kasvovoide 24 h (50 ml)Herbinan kosteuttava kasvovoide on aivan loistava edullinen tuote. Tässäkin toteutuu vanha sanonta, yksinkertaiset asiat ovat monesti niitä parhaita. Herbinahan on uudistanut tuotevalikoimaansa tai ainakin pakkauksia on uudistettu, mutta en ole vielä ehtinyt uusia tuotteita käyttää, vaan ne odottavat vuoroaan jemmavarastossani.
Herbina Moisture Balance kasvonaamio (50 ml)Herbinan kosteuttava kasvonaamio on niin ikään yksi ikisuosikeista. Vaikka onkin hauska kokeilla uusia voidenaamioita, niin aina kuitenkin palaan Herbinan pariin. Todella monipuolinen kasvonaamio, joka taipuu myös yönaamioksi.
Beauty Skin Care Eye makeup remover (150 ml)Beauty Skin –ihonhoitotuotteita myydään