Aikansa eläneet – toukokuu ’18

Toukokuun loppuneet kosmetiikat esittelyssä. Ihan kohtuullinen satsi – jälleen kerran.

Kasvotuotteet


Philosophy purity made simple mineral oil-free facial cleansing oil (175 ml)Philosophyn puhdistusöljy oli todella hyvä puhdistusöljy. Sitä oli mukavan vaivatonta käyttää, koska se puhdisti meikit todella vaivattomasti ja sukkelaan. Saatan ostaan joku päivä uudestaan.
Triology Cream Cleanser with rosehip, evening primrose, carrot (100 ml)Tässä toinen huippuputsari. Trilogyn puhdistusvoide on juuri sopivan tiivistä, mutta silti pehmeää ja kuohkeaa. Harmi, että tuubi oli vain 1 desilitran vetoinen, koska tämän perään jäin ihan tippa linssissä nyyhkyttämään. Toivottavasti se palaa vielä elämääni.
Avalon Organics Brilliant Balance Hydrating Toner with Lavender & Probiotics (237 ml)Avalon Organicsin laventelikasvovesi oli aikamoisen stydiä kamaa. Se on todella puhdistavaa ja erittäin virkistävää voimakkaan laventelin tuoksun takia. Itse tykkään laventelista, mutta jos vähänkin kammoaa sitä, niin tätä ei kannata käyttää. Käytin kasvovettä iltarutiinissani, ja sillä sai viimeisetkin nuhjut naamasta poista ja viiltävän raikkaan olon.

L300 3 in 1 Micellar Cleansing Water (200 ml)L300 misellivesi

Lue koko postaus tästä