Aina yhtä trendikäs elämäntapa ja seuraava askel

Tänä vuonna haluaisin päästä elämän yksinkertaistamisessa seuraavalle tasolle. Epämääräinen karsiminen sieltä täältä on saanut minut hyvään alkuun ja seuraava askel voisi yltää syvällisemmälle levelille. Huomaan kasvaneeni kuluttajana haluamaani suuntaan, kun ilmaisia työvaatteita valitessani ymmärrän vakavissani pohtivani mitä vaatekaappini ihan oikeasti kaipaa ja millaisilla vaatteilla olisi pitkäaikaista ja monipuolista käyttöä. Kiertelen myös usein ruokatauolla kaupoissa inspiroitumassa, mutta jätän lompakon tarkoituksella työpaikalle. Minulla on jo kuitenkin kaikki materia mitä tarvitsen. Inspiraatio sen sijaan ei maksa mitään ja sitä kulutan mielelläni mielin määrin.

Jotta seuraavalle askelmalle pääsy olisi mahdollista, täytyy tehdä pieni kurkistus menneeseen. Mitä kaikkea on jo tehty ja missä mennään ajatusmaailman kanssa. Kokosin tähän yhteen kaikki aiemmat minimalismia koskevat postaukset ikäänkuin koontina teille, jotta matkaani elämän yksinkertaistamisessa olisi helpompi seurata myös tänä vuonna. Toisaalta kaikille tästä elämäntavasta kiinnostuneille tässä on hyvä alkupaketti innostua ja ryhtyä tuumasta toimeen.

Minimalismi elämäntapana on ensimmäisiä postauksia, joissa virallisesti kirjoittelin tällä termillä elämästäni ja ideologiastani.

Lue koko postaus tästä