Äiti töihin(kö)?


Törmäsin joulukuussa Kuhmolaisen facebook sivuilla postaukseen avustajien hakemisesta kyseiseen lehteen. Totta kai minua kiinnosti saada lisätienestiä, mutta asia mietitytti koska kuopus syö edelleen rintaa ja muu ruoka ei maistu sekä juottaminen mistään muusta ei onnistu. Päätin silti ottaa rohkeasti yhteyttä heihin. Sovittiin tapaaminen 12.1 ja sainkin heti jutun tehtäväkseni.

Tänään aamusta tytön imetys ja tyttö jäi nukkumaan yöuniaan, kun minä matkasin autolla tekemään lehtijuttuani. Haastattelu ja kuvien ottaminen oli hetkessä ohi, ei siinä mennyt kuin puolisen tuntia. Itse jutun kirjoittamiseen meni jokunen tunti, koska lapsien hoitamisen ohella siinä voi mennä aikaa.

Nyt tämä juttu on haastateltavan tarkistuksessa ja sen jälkeen jos on muutoksia niin teen ne ja sitten se pääsee päätoimittajan tarkkailuun. Mulla on ihan huippu olo, että pääsen tekee pitkästä aikaa jotain ja vieläpä omaan alaani liittyvää. Se tuo mukanaan myös hieman lisätienestiä tähän huonoon rahatilanteeseeni sekä pääsen rapistelemaan tomuja pois ammattitaidostani ja kehittämään sitä.

Olen laittanut myös kesätyöhakemuksia kauppoihin ja myös

Lue koko postaus tästä