Äitienpäivä 2018


Ensinnäkin hyvää äitienpäivää kaikille! Olet tärkeä ja olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet sekä lapsesi tarvitsee sinua, jopa silloin kun hän on aikuinen. Silloin hän tarvitsee sinua juuri eniten. Läpi koko elämänsä.

Meidän äitienpäivä alkoi niin, että herätyskello soi ja nousimme ylös. Minä join kahvin ja puin kuopukselle päälle, koska lähdimme vauvauintiin. Olimme meidän ryhmästä ainoat uimassa, joten saimme yksilötunnin. Neiti teki kolme sukellusta hienosti itse. Laitoin hänet istumaan reunalle ja annoin merkin sukeltaa, jolloin neiti otti käsistäni kiinni ja sulki silmänsä sekä suunsa ja sukelsi. On ihan huippua nähdä miten neiti päättää itse sukeltaa, vähän aikaa istuu reunalla miettien ja sitten päättää että nyt hän sukeltaa. Myös hienosti osaa potkia ja läiskyttää käsillään vettä. Meille on tulossa ilmeisesti kesäkuussa kuvaaja, joten päästään ottamaan neidistä sukelluskuvia, jes!

Esikoinen ei ole päässyt uimaan, koska ei ole ollut kaveria käyttämään. Hieman harmittaa, kun hän kovasti tahtoisi tulla mukaan. Toivottavasti pääsisi vielä edes kerran tai

Lue koko postaus tästä