Äitienpäivä


Tänä vuonna äitejä hemmoteltiin upeilla ilmoilla. Sääukkelin lisäksi mies ja poika muistivat myös ihanasti minua. Lauantaina katsottiin miehen kanssa Euroviisuja sinne yö kahteen asti, joten olin jo valmiiksi sanonut, että mielelläni nukun aamusta. Ei tarvitse tuoda aamupalaa sänkyyn. Ehkä sitten jos poika itse sellaisen haluaa joskus järjestää. Vielä kun on sen verran pieni ettei pahemmin tuon päivän päälle ymmärrä.
Nukuttuani tarpeeksi poika tuli viereeni ja löhöttiin siellä pojan kanssa. Mitä sitä enempää kaipaisikaan kuin sitä läsnäoloa. Hetkessä elämistä.
Meillä ollaan nykyään aika käytännöllisiä lahjojen kanssa. Tavaraa on vähän liikaakin, joten meillä yleensä esitetään lahjatoive. Toki mekin välillä toisiamme yllätetään pienillä lahjoilla. Perjantain kauppareissulla ilmoitin, että mansikka-amppeli olisi ihanteellinen äitienpäiväkukka. Sellainen olisi kiva meidän parvekkeella. Saisi ehkä vähän makoisia mansikoita suuhun. Samalla tulee ne kesäkukat hankittua. Tiedä sitten kauanko ne viihtyvät meidän helteisellä parvekkeella.

Jotta pojalla olisi kuitenkin kivaa juhlistaa ja yllättää äiti niin ruokaostosten jälkeen mieheni ilmoitti ”unohtaneensa” kauppaan jotain. Samalla kuiskasi pojan korvaan äitienpäivälahjasta

Lue koko postaus tästä