ÄITIENPÄIVÄ TÄYNNÄ LAHJOJA


Voisitko itse kuvitella äitienpäivää ilman lahjoja? Onhan todella ihanaa saada kalliin laukun tai vaikka uuden iPhonen. Äitienpäivästä tulee vuosi vuodelta vain enemmän kaupallinen, miehille iskee paine. Sitä paitsi miehesi pitäisi ostaa omalle äidilleen, miksi mies loppujen lopuksi pitäisi ostaa vaimolleen äitienpäivälahjan? Kiitos siitä että on hyvä äiti? 
Arvostan kaikista eniten sitä että lapsen isä on läsnä lasten kasvatuksessa. Tiedän itse olevani hyvä äiti vaikka en saisi uutta Macbookia tai uutta laukkua. Äitienpäivänä on ihanaa myös herkistellä sillä että on saanut tulla äidiksi, koska se ei valitettavasti ole kaikkien oikeus. Kiitollisena haluan kiittää! 
Parasta äitienpäivässä omasta mielestäni on lapsen oma tekemä lahja päiväkodissa. Yhdessäolo ja todennäköisesti hyvä ruokakin.

Vietän itse oman äitienpäiväni läheisten kanssa, nauttien herkullisesta ruoasta ja vain rentoutumalla. Miksi loppujen lopuksi odottaisin jotain todella kallista lahjaa? Sitähän varten on syntymäpäivät ja joulu. Nykyään pitäisi ostaa kalliit lahjat naistenpäivänä ja ystävänpäivänä, eli pelkkää kaupallista.

Miten te vietätte äitienpäivää?Saatko itse aina paljon kalliita lahjoja?Mitkä ovat

Lue koko postaus tästä