Aitutaki Lagoon Resort & Spa – Täydellinen hotellivalinta romanttiselle häämatkalle

Cookinsaarten häämatkamme elää vielä vahvasti mielessä. Sekä matkakohde että hotelli loivat täydellisen romanttiset puitteet unelmien häämatkalle. Suurin dilemma oli: vedenpäällinen bungalow vai kuninkaallinen villa? Emme osanneet päättää, joten valitsimme molemmat. 

Häämatka on yksi elämän upeimmista matkoista – todennäköisesti paras matka, jonka ikinä tulee tekemään. Se on ainutlaatuinen tilaisuus kiireettömään yhdessäoloon, itsensä ja puolison hemmotteluun sekä mielenkiintoisten maailmankolkkien kokemiseen. Häämatka on once in a lifetime -kokemus, joten odotukset sekä matkakohteen että hotellin suhteen olivat luonnollisesti korkealla. 

Häämatkamme kohteeksi valikoitui eteläisellä Tyynellämerellä sijaitseva Aitutaki Cookinsaarilla. Koskemattomat palmurannat ja ajattoman saariparatiisin tunnelma ovat ehdottomasti Aitutakin parasta antia. Ja mikä parasta, paikka ei ole turistilaumojen ja viiden tähden ketjuhotellien peitossa. Itse asiassa Aitutaki Lagoon Resort & Spa on koko Cookinsaarten ainoa vedenpäällisiä majoituksia tarjoava hotelli. Adults-only -hotelli sijaitsee yksityisellä saarella aivan Aitutakin pääsaaren tuntumassa, jonne siirtyminen hoituu helposti hotellin tarjoamalla venekyydillä. 


Vedenpäällinen bungalow oli yksi häämatkamme ehdottomista kriteereistä, mutta Aitutaki Lagoon Resort & Spa tarjoaa myös toisen varsin houkuttelevan

Lue koko postaus tästä