Ajatuksia ehkäisystä

Varoituksen sana jo näin heti alkuunsa – jos et kestä pienintäkään puhetta menkoista tai esiaviollinen seksi järkyttää, skippaa tämä postaus jo heti alkuunsa. Nyt puhutaan nimittäin ehkäisystä ja kuukautisista.
Tuben puolella menkkavideoita on näkynyt jo iät ja ajat. Mun mielestä tubettajien on hyvä puhua aiheesta suoraan ja kaunistelematta, koska niin monet katsojista on nuoria ja vailla kunnon tietoa. Muistan kun mulla alkoi menkat ja ne hävetti niiiin paljon, kun kukaan ei puhunut asioista suoraan. Mun ei kuitenkaan pitänyt tulla puhumaan menkoista, vaan enemmänkin ehkäisystä. Jätän kuitenkin valistamiset sikseen, koska veikkaan, että mun lukijat ovat sitä ikäluokkaa, että näistä asioista tiedetään jo ja hommat on toivottavasti hoidossa. Anyway, luin parisen viikkoa sitten Saijiksen postauksen ehkäisystä ja mulla alkoi heti pyörimään mielessä ajatus tästä postauksesta. Mua on nimittäin alkanut tämän hetkinen ehkäisy mietityttämään. 

Mä aloitin pillerit kun täytin 15-vuotta. Ilman mutsia mä olisin varmasti kuulunut niihin ilman ehkäisyä pelleileviin nuoriin. Muistan kun olin seurustellut

Lue koko postaus tästä