Ajatuksia vuodella 2019

Mennyt 2018 oli jollain tapaa merkittävä vuosi. En ole sitten teinivuosien tehnyt uuden vuoden lupauksia, koska tiedän jo vanhastaan etteivät lupaukset ikinä pidä, etenkään laihdutus sellaiset. 
Viime vuonna tein kuitenkin päätöksen olla rohkeampi vuonna 2018 ja päätös myös piti. Vuoden 2018 Mia Kankimäen jo ilmiöksi muodostuneesta kirjasta” Naiset joita ajattelen öisin” ja jonka äänikirjana kuuntelin loppuvuonna ja josta lainattu lause ”Ole aivan saamarin reipas”, päti hyvin viime vuoden teemaani.
 Olen luonteeltani herkkä ja tyypillinen jännittäjä. Kaikki uusi saattaa kyllä jopa kiehtoa, mutta jännitän itseni aivan järjiltä. Joudun käymään aina uusia asioita kohdatessani itseni kanssa keskustelua siitä, että jos tilanteessa jättäydyn ja jätän uuden tilanteen kokematta, en saa kokea mitään, voin yhtä hyvin jäädä kotisoffalle näivettymään. Kotisoffa ei houkuta, joten pelkoja päin aina.
Rohkeus teeman viime vuonna otin jopa aika painavaksi mantraksi, sillä hakeminen Kosmonautti hommiin on edelleen jälkikäteen ajateltuna minulta todella rohkea ja reipas teko. Jännitin ennen Boot Campiä itseni miltei päättömäksi ja

Lue koko postaus tästä