Aldin joulunajan kosmetiikkatarjonta

Minä olen sitten niin innostunut tästä kauppaketjusta. Joka käyntikerta on yllätys. Katsotaanpa, mitä sieltä nyt löytyy. Eikä tässä edes ole vielä kaikki tarjonta…
Tämä hemmottelukori olisi aivan ihana! Se sisältää kynttilän, kosmetiikkatuotteita, proseccopullollisen ja suklaatryffeleitä.Ihana idea pakata koriin kosmetiikan mukana syötävää ja juotavaa. Mitä tulee kosmetiikkaan, mukana on hot cloth -putsari liinan kanssa, kasvovesi ja kasvovoide. Kaikki Lacura-merkkisiä.


Näitä liinaputsareita saa myös koko sarjan samassa pakkauksessa, jos haluaa kaikki erikseen kokeilla. Pakkauksessa olevat putsarit ovat Original, Rose, Pink Clay ja Vitamin C -putsarit. Oikein hyviä ovat mielestäni, olen kokeillut tuota C-vitamiinipitoista ja pinkki savi -versiota.


Tämä Lacuran kasvovesi on suunniteltu nimenomaan noitten edellisten putsarien jälkeen käytettäväksi. Se sisältää aloe veraa ja E-vitamiinia.Jo Malone -dupeja. Mielenkiintoinen tuoksupakkaus, jossa on minituoksuja. Pakkaus sisältää seuraavat tuoksut:
1 x Mandarin Muse 15ml1 x Blackberry 15ml1 x Velvety Rose 15ml1 x Lime and Basil 15ml1 x Peony 15ml
Samaten hyvin Jo Malonemaisia käsivoiteita löytyy. Pakkauksessa on kolme eri tuoksua:1 x

Lue koko postaus tästä