(Alekoodi) Glossybox Maaliskuu 2019: Girl Boss

Uusi kuukausi, uusi teema, uudet tuotteet! Glossybox Maaliskuu 2019 julistaa ”Girl Boss” -teemaa kenties kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi, joka sopii kyllä tähän kuuhun. Olen tämänkin boxin saanut PR-näytteenä, mutta mielipiteet ovat edelleen rehellisiä ja avoimia (kuten kaikessa tekemisessä). Aikaisemmat Glossybox -postaukset löydät täältä. 

Laatikko saapui taas kauniisti pakattuna ja jatkaa samaa linjaa kuin aikaisemmin ulkoasultaan. Pidän tästä tukevasta laatikosta todella paljon ja aion nämä säästää mm. arvontalähetyksiä sekä ystävien lahjomista varten. Kierrätysmateriaaliahan nämä eivät taida olla, mikä sinällään olisi erittäin hyvää lisäarvoa tuova osa.

Itse sain boxistani noutoilmoituksen jo 15.3. (kun viime kuussa se saapui kuun viimeisellä viikolla), mutta kerkesin tämän hakemaan vasta toissapäivänä postista. Sinänsä OK, mutta itseäni hiukan häiritsee että Glossybox itse tiisaa somessa boxin sisältämiä tuotteita jo hirveän aikaisessa vaiheessa kuuta – haluan niiden olevan kuitenkin yllätys edes johonkin asti. Tämä saa minussa vain vastareaktion, jossa pyrin seuraamaan Glossyboxin kanavia mahdollisimman vähän ennenkö olen boxini saanut. Ja

Lue koko postaus tästä