Alelöytöjä

Huh millä vauhdilla viikonloppu hujahti.Perjantai-iltana aloitettiin juhliin leipominen ja viimeiset piirakat paistettiin sunnuntaina.Paljon oli touhua ja tohinaa, mutta kivaa oli myös.Meillä kun menee ystävän kanssa hommat niin yks yhteen, että ei edes tajua miten paljon tulee touhuttua.Todella mukavat rippijuhlat siis nyt jo takanapäin.
On kyllä ihanaa olla lomalla.Ei ole kiirettä minnekään ja saa tehdä asioita, joista oikeasti tykkää.Yksi tälläinen asia on alennusmyynneissä käyminen.Lindexiltä löysin itselleni jotain uutta ja ajattelin ne teillekin esitellä.Tiedossa siis asupostaus.

Ostin tämän ihanan trikoomekon 10€:lla.Ihanan pehmoinen päällä ja sopii sekä arkeen, että juhlaan.Tykkään tosi paljon.Minä kun viihdyn vallan mainiosti maximekoissa.

Mekko Lindex, kiilakorkokengät H&M.

Tässä on juhla-asuni.Paita on ihanan metallinhohtoinen ja ilmava.Sopii kivasti sekä suorien housujen kuin myös hameiden kanssa.
Paidasta maksoin 9,90€.Housut ostin jo viime syksynä, nekin tietenkin alesta :)Minähän ihan unohdin nuo kengät. Ne nappasin H&M:n alesta 7€:lla.

Paita ja housut Lindex, kengät H&M ja laukku kirppislöytö.
Oletteko te tehneet hyviä alelöytöjä?Mitä mieltä minun juhla-asusta?
Ihanaa alkanutta viikkoa ihanat <3

*kiitos kuvista kuuluu pojalleni

Lue koko postaus tästä