Alkukesän kynsiä

Kuten jo viime postauksessa kerroin, miullahan napsahti alkukesästä lähes kaikki kynnet riksrakspoks rikki. Ja niimpä miun piti viilata kaikki kynnet tosi lyhkäsiksi. Tämä vei mennessään myös lakkausinnostuksen ja lähes koko kesän menin vain yksivärisillä kynsillä.

Mutta esittelen nyt teille parit kynnet toukokuulta, jolloin kynsissä oli vielä pituutta. Näiden lakkausten jälkeen sain sitten sanoa heipat pitkille kynsille.

Tässä ensimmäiset kynnet toukokuun alusta. Lakaksi valikoitui Essencen Indian Summer ja nimettömään tuli ZOYAn Cosmo. Lisäsin kynsiin sulkasiirtokuvat, joiden päälle töpöttelin ensin OPIn Pirouette My Whistleä ja kun se ei oikein riittänyt niin töpöttelin vielä Orlyn Prisma Gloss Silveriä. Kimallus ei oikein tahdo näkyä kuvassa, mutta auringossa nämä kimalteli nätisti.

Ja sitten nämä toiset kynnet alkukesältä. En tiedä miksi halusin näin ”tummaa” lakkaa kynsille (olisikohan miulla ollut känkkäränkkäpäivä…), mutta halusin lakata kynnet Picture Polishin Eyrellä. Tää on kyllä aivan mahottoman kaunis lakka! Lisäsin kynsiin vielä siniset siirtokuvat. Tykkäsin näistä lakkauksista, vaikka eivät niin kesäiset olleetkaan.

Minkä väristä lakkaa sie suosit

Lue koko postaus tästä