ALKUKUUN FIILIKSIÄ

Kesäkuu on lähtenyt käyntiin täällä päässä töitä tehden ja uudesta ruokaryhmästä hehkutellen. Tulen tekemään pienen keittiön esittelyn tässä piakkoin kunhan vain pääsemme tiskivuoresta ensin eroon. Valitettavasti meillä ei ole vielä astianpesukonetta, mutta sen ostaminen on suunnitteilla.
Valmistumiseni jälkeen olen yrittänyt kirjoittaa blogia ja jopa kuvata videoita, mutta se ei ole oikein onnistunut. Tuntuu, että maaliskuinen luovuuslukko tahtoo vain seurata perässä. Olen kuitenkin nyt ensimmäistä kertaa ikinä antanut sen vain olla. Se lähtee sitten itse kun tahtoo. Sen sijaan olen suunnitellut hiuksia ja jopa keskittynyt liikkeemme NOAH sarjaan. Jännitin myös hyvin paljon siskoni häitä, jotka olivat viime lauantaina. Oli ihanaa nähdä sisko onnellisena upeassa mekossaan ja myös mahtavaa oli päästä vierailemaan uudelleen Hämeen Linnassa, jossa viimeksi tuli käytyä ala-asteella. Kuvien asu on se mitä minulla oli häissä päällä.
Nyt molemmat vanhemmat siskoni ovat naimisissa ja oli ihmeellistä nähdä kuinka erilaiset häät hiellä olikaan. Vanhimman häät olivat hyvin pienet ja intiimit kun taas toiseksi

Lue koko postaus tästä