Allas Sea Pool – Helsingin merihelmi*

Voitin Energia Helenin instakilpailussa liput Katajanokalla Kauppatorin vieressä olevalle Allas Sea Poolille.Olin miettinyt altaalle jo menoa sen avajaisista saakka, mutta nyt oli hyvä syy mennä testaamaan tämä upea kohde keskellä kaunista Helsinkiä, meren ääressä. Ihastuin Allas Sea Pooliin ikihyviksi ystäväni kanssa. On kuin olisi ollut ulkomailla, ulkomaanmatka parissa tunnissa. Rakastan kylpylöitä ja erilaisia hyvinvointihoitoja, joten kohtasin varsinaisen onnen löytäessäni itseni vihdoin Altaalta.Allas Sea Pool on ikkuna Itämerelle ja merenrannan elävöittämisen lisäksi Allas pyrkii Itämeren suojeluun sekä vastuulliseen, hyvään sekä tulevaisuutta rakentavaan käyttöön.

”Allas Sea Poolilla järjestetään konsertteja, tapahtumia sekä hyvinvointipalveluita, mm. joogaa, pilatesta ja vesiliikuntaa. Se on ainutlaatuinen keidas keskellä kaupunkia, eikä vastaavaa palvelukokonaisuutta löydy muualta maailmasta. Allas Sea Pool herättää henkiin vanhan ajan kylpyläkulttuuria, jolloin kylpylöihin tultiin keskustelemaan, rauhoittumaan ja viettämään hyvää elämää veden äärellä.”

Höyryävä lämminvesiallas, jäänraikas merivesiallas ja kuumat saunat tarjoavat elämyksiä ja virkistäytymismahdollisuuksia sekä kaupunkilaisille että matkailijoille vuoden jokaisena päivänä. Muista ottaa mukaan flipflopit, iso pyyhe ja kylpytakki tai vain se pyyhe

Lue koko postaus tästä