Alle 10€ trikoomekko ja kolme tyyliä

Ihastuin ja rakastuin. Simppelisti. Kuosi, malli ja kesä- siinä kaikki mitä tarvittiin tämän mekon tilaamiseen! Ehken ne helteet, jotka ovat nyt tauolla innostivat tähän mekkoon, mutta ei haittaa! Ihana on helteellä tahi ilman.
Mulle on kyllä iskenyt joku mekkokuume ja pahasti! Mekkoja, lisää mekkoja! Niin simppeleitä vaatekappaleita ja helppoja heittää päälle!

Myönnän, että alkukesän kuumat ilmat tekivät ostamisesta vähän helpompaa, kun oli sellainen kunnon hot in the city- fiilis… vapaampaa ja rennompaa oloa!

Mietin hetken, todellakin hetken, että kehtaako tämän kiskaista ylleen ja mennä ihan ihmisten ilmoille.. on aikas lyhyt. Mutta sitten päätin, että lopetan turhan miettimisen ja menen! Elämä on liian lyhyt liikaan miettimiseen! 
***
Hintaa tällä mekolla on 9.99€, eli kymppi ja materiaali napakkaa trikoota. On muuten tosi napakkaa, ja hyvä niin! Pitää vähän niitä makkaroita kurissa :).

Materiaalit: 95% polyesteriä, osittain kierrättettyä ja 5% elastaania. 

Tyyli nro 1:


Nämä yhdessä ovat kyllä aika bilehile- meininkiä ja kuitenkin, tuo kukkakuosi antaa sellaisen vähän romanttisemman viban. Taas

Lue koko postaus tästä