Allure Beauty Box, lokakuu 2018

Nyt tuli kyllä aika kiva boxi, piristi lumista päivää mukavasti. Katsotaanpa sisällystä.


Vasemmalta löytyy ylhäältä vihreä tuubi Caudalien Vinopure Perfecting -seerumia. Sellaista talvikuivalle iholleni juuri kaipailinkin. Serumi sisältää beetahydroksihappoa (ihoa tasapainottava salisyylihappo), joka kuorii ihoa hellävaraisesti (hyvä!). Geelimäinen tuote tuoksuu mintulle ja yrttiselle, ja sisältää myös ihoa rauhoittavaa niasiiniamidia. Kosteuttavana ainesosana tässä toimii hyaluronihappo. Kuulostaa ihan seerumilta juuri minun iholleni.

Sen alla on Hourglass Caution Extreme Lash Mascara, sävyä Ultra Black. Hourglass on merkki, josta pidän, eikä mikään ostamani tuote ole vielä ollut huono, joten kokeilen mielelläni ja postailen siitä sitten erikseen.

Laatikossa on vasemmalla Sunday Riley Ceramic Slip -puhdistusainetta. Juokseva puhdistusaine tuoksuu kukkaiselta ja vaahtoaa kosketuksesta, ja se on infusoitu ihoa puhdistavalla savella (tässä kohdassa on mukana tulleessa lehtisessä käytetty sanaa ”detox”, mutta kun minä en sellaisiin usko, iho kun poistaa ihan itse myrkyt itsestään), joka puhdistaa huokosia. Tuote on sopiva normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Kuulostaa taas ihan minun tuotteeltani!

Sen vieressä on