Allure Beauty Box

Tämä odotti minua myös Suomessa. Ei kyllä ole aavistustakaan siitä, minkä kuukauden boxi se on. Katsotaanpa kuitenkin hiukan sisältöä.


Belif-merkkinen korealainen The True Cream Aqua Bomb on entuudestaan tuttu, geelimäinen voide uppoaa ihoon helposti ja kosteuttaa hyvin sekä rauhoittaa ihoa sisältämiensä kehäkukka- ja kaurauutteiden vuoksi. Se myös tuoksuu ihanasti sitruunaruoholle.


Biobelle on ihan outo merkki minulle, ja merkiltä oli mukana arkkinaamio, joka on tehty biohajoavista kuiduista, jotka ovat peräisin kestävän kehityksen metsistä. Tämän versio on rauhoittava ja heleyttävä Blueberry & Yoghurt (#After Party), joten tämä lähtee mukanani huomenna kolmen päivän työmatkalle Prahaan, jossa on tiedossa molempina iltoina myöhään meneviä illallisia ja drinksujatkoja.


Lisää korealaista kosmetiikkaa: Mamonde Rose Water Toner on tehty orgaanisista damaskonruusuista, jotka on poimittu käsin aamunkoitossa. Sen luvataan jättävän ihon kosteutetuksi ja silkinpehmeäksi.


Derma E onkin todella tuttu merkki, mutta tätä Microdermabrasion Scrubia en ole kokeillut. Se sisältää suolakiteitä ja rypäleensiemenöljyä joilla kuollut ihosolukko saadaan hyvin pois ja ihon tekstuuri paranee.


Acure on