Aloe veraa vanhoihin sielun haavoihin 1/3

Kosmetiikka on yksi hyvinvointiini positiivisesti vaikuttavista asioista. Etenkin luonnonkosmetiikka, jonka puhtaus sopii parhaiten iholleni ja periaatteilleni. Kosmetiikka on niin paljon muutakin, kuin vain meikit. 
Ensikosketukseni Herbalifeen tapahtui kymmenisen vuotta sitten, kun ystäväni pyysi minut hänen mukaansa Herbalife-iltaan. Olin kuullut Herbalifestä aiemmin hieman, joten innostuin kutsusta. 
Menimme ystäväni ystävän kotiin. Meille tarjoiltiin siellä yrttihauduke teetä ja talon emäntä ja isäntä esittelivät meille Herbalife-tuotteita. Koska kyseessä on verkostomarkkinointi, meitä yritettiin saada sekä ostamaan tuotteita, että mukaan toimintaan. Mukaani lähti ainoastaan yksi huulivoide. Tämä huulivoide osottautui todella hyväksi tuotteeksi. 

Siltä kerralta minulle jäi vain huono maku suuhun, sillä kyseinen esittelijä soitti viikottain minulle useita kuukausia ja yritti saada minua mukaan toimintaan. Vastasin aina EI ja etten ole todellakaan innostunut niistä puheluista. Kun lopetin vastaamasta puheluihin, alkoi hän lähetellä teksti-viestejä minulle. Hän ei joko kuunnellut minua tai ei halunnut jättää tilaisuutta käyttämättä ja halusi uuvuttaa minut mukaan toimintaan. Kun reilu vuosi oli kulunut, oli viisainta vaihtaa puhelinnumeroa.

Lue koko postaus tästä