Anonyymin ajojahti

Ei se, että viimeisten vuosien ja erityisesti viimeisten viikkojen aikana anonyymi/anonyymit ovat tulleet solvaamaan blogissani milloin älykkyyttäni, milloin ulkonäköäni vaan se, että julkisella vauva.fi palstalla on lähdetty julkisesti haukkumaan minua/blogiani nimelläni. En koskaan ehtinyt itse nähdä tätä kommenttiketjua ja vauva.fi on kommenttiketjun poistanut eli on mahtanut olla rajua settiä, kun on verkkosivun taholta kommenttiketju menty poistamaan.
Mistä sain sitten tietää, että minusta oli kirjoiteltu vauva-sivustolla, anonyymi tuli tästä kertomaan blogini puolelle. 

Myönnän, että pari kertaa vuodessa, kun oma mielentila on vahva ja horjumaton ja on on turhaa luppoaikaa, olen googlannut jännittäen ja pelonsekaisin tuntein, onko minusta kirjoitettu vauva.fi sivustolla mitään. Aiemmin on kirjoitettu jotain pientä ja myös Tädit tubettaa kanavasta tyyliin ”miten kehdataan blondata hiuksemme, meikata ja pukeutua räikeästi.” Noh tälläinen analysointi on varsin kesyä vielä ja noin muuten olen aiemmin säästynyt keskustelupalstan törkypuheilta ja iskut ovat vuosia kohdistuneet vain blogiini. 
On helppo ihmisten sanoa, ”älä välitä,” mutta jos olisin välittämättä, tekemättä mitään,

Lue koko postaus tästä