Apua, se on Anonyymilta!

Alkaako teitäkin jännittää, kun huomaatte saaneenne kommentin anonyymiltä? Miksi anonyymi kommentit ovat leimautunut mulla ikäväksi kommentoijaksi?
Viimein pääsin julkaisemaan teille aiheesta, joka on on jälleen kerran ollut mielenpäällä pitkään. Nimittäin anonyymit kommentit! Tämä postaus on saanut alkunsa jo muutamia vuosia sitten, kun tätä oli enemmän liikenteessä. Omalta osaltani pahin on onneksi loppunut.

Anonyymin ”tähtäimessä”

Minä sain alkuaikoina paljon anonyymi kommentteja, muutamia ihania, mutta myös ilkeitä ja naljailevia. Sen vuoksi mulle on jäänyt ehken mielenpäälle se, että jos huomaan anonyymi kommentin, niin ajatukseni ovat heti sellaiset, että ”mitä nyt taas, ei varmaan mitään hyvää”. Siis totta kai ne voi olla hyvää ja useat saamani nykyään ovatkin – ne ovat hyvää tai rakentavaa palautetta. Silti joka kerta pelkään tsekata kommentin, jos huomaan sen tulleen anonyymilta, vaikka ne pahimmat naljailut alkaakin olla taakse jäänyttä.

Olen saanut sellaista, mikä jonkun mielestä varmaan pitäisi julkaista, mutta itse en ole samaa mieltä ja jätän sen julkaisematta. Nälviminen on aina nälvimistä,

Lue koko postaus tästä