Apuvälinen hajuvesien ostamiseen netistä

Eilisestä postauksesta puuttui apuväline hajuvesien ostamiseen. Vaikka luulisi, ettei niitä ole hyvä ostaa sokkona, Fragrantican avulla sekin yleensä onnistuu hyvin, varsinkin, jos on tiedossa yksikin saajan/ostajan lempituoksuista.


Tässä on otettu esimerkiksi Lidlin Suddenly Madame Glamour, josta olen aikaisemmin blogissa kirjoitellutkin. Tuoksua pidetään Chanelin Coco Mademoisellen dupena.


Vasemmalla näemme kolumnin, jossa on tuoksuja, jotka miellyttävät juuri tästä tuoksusta pitävää. Siellähän se Chanelinkin tuoksu on mukana.

Jos nyt leikitään, että haluan löytää hajuvesilahjan tästä Lidlin tuoksusta pitävälle, niin valitsen jonkun noista vasemman kolumnin kärkipään tuotteista, ja haen sen Fragranticasta. Tässä Chopardin Casmir.


Kuvassa olevan pullon alla tulee lista paikoista, mistä sitä saa, ja hinnat (sivuhuomautus: taannoin kehuin tätä ostopaikkaa). Todella kätevää, varsinkin, jos haet jotakin harvinaisempaa tuoksua.

Kun kelaat näkymää alemmaksi, siellä on mm. tarkemmat tuoksunuotit (pääasialliset tuoksunuotit ovat ylempänä oikealle yläviistoon pullon kuvasta) ja yleensä myös jotakin tuoksun luojasta, julkaisuvuodesta ja historiasta.


Voit myös kirjautua saitille ja tehdä omia muistiinpanoja, osallistua keskusteluun ja profiiliisi liittyen ilmoittaa, mikä

Lue koko postaus tästä