Arkikuvia Lontoosta ja Syyskuulta


Oltiin äidin kanssa kävelyllä, kun vastaan tuli kanahäkki. Sain uusia kavereita!  Asioita hoitaessa on hyvä käydä välillä nauttimassa vähän kakkua ja teetä. Tää oli tyrnin makuista teetä ja niin hyvää  Onnistuneen päivän jälkeen voi juhlistaa syömällä lettuja. Viisi legendaa on myös nyt Netfliksissä ja se oli yks ekoja tietokoneanimaatioita, joista tykkäsin. Mulla kesti tosi pitkään päästä näiden makuun.

Mun piti päästä käymään siskolla ennen Tampereelle lähtöä. Olin varmaan hyvä näky siinä kun kyykyssä mau’uin ovelle, mutta pääsinpähän viimein myös sisälle kissaa silittelemään. Olin Tampereella blogimiittiä varten, siitä lisää täällä. Olin nuhassa, joten paljoa en jaksanut tehdä. Ekana iltana kävin Stokkalla vähän sovittelemassa, mutta jäi tämä asu vielä mietintään. 

Mäkkäriä hotellihuoneessa Hinterlandin kanssa – kaikki irti Tampereesta. Meiän hotellin kulmilla oli tämmönen tosi söpö kahvila, josta sai super hyvää kakkua! Vielä ennen kotiinpaluuta piti toki käydä muumimuseossa. 

Siivosin pois kaikki koulukirjani ja vihkoni, niiden välistä löytyi hienoja muistoja ja taideteoksia kuten tämä ilmiselvä Napoleon.

Lue koko postaus tästä