ARVONTA – Vineyard Soirée Palette


Tänään blogin puolella starttaa pitkästä, pitkästä aikaa arvonta! Mun on ollut tarkoitus järjestää sellaisia täällä useamminkin, sillä arvonnat ovat yksi oiva tapa ilahduttaa lukijoita ja edes hitusen taas osoittaa sitä, kuinka paljon arvostan sitä, että jaksatte blogiani lukea ja jättää kommentteja. Instagramin puolella on kuitenkin monellakin tapaa helpompaa järjestää arvontoja, joten olen vähän liiaksikin keskittynyt viime aikoina siihen. Nyt tilanne kuitenkin korjataan!

Arvottavana on siis Coloured Raine Cosmeticsin Vineyard Soirée Palette. Kyseessä on hyvin kompaktin kokoinen kuuden luomivärin paletti. Paletti on uusi ja koskematon, olen avannut sen vain kuvien ottamista varten. Luethan säännöt huolella ennen osallistumista!
Säännöt:Osallistuaksesi arvontaan kerro kommentissasi vähintään yksi postaustoive tai minkälaiset postaukset sinua blogissani eniten kiinnostavat.Rekisteröityneet lukijat Bloggerin/Bloglovinin kautta saavat itselleen kaksi arpaa. Mainitse kommentissasi, mikäli osallistut kahdella arvalla ja mitä kautta blogiani seuraat.Arvontaan osallistuminen edellyttää sähköpostiosoitteen jättämistä ja suostumusta siihen, että saan käyttää sähköpostiosoitetta arvonnan voitosta ilmoittamiseen. Kommentit poistetaan arvonnan päätyttyä. Mikäli et halua jättää tähän sähköpostiosoitettasi, voit lähettää

Lue koko postaus tästä