ARVONTA: VOITA KORVAKORUT

On aika lokakuun arvonnan. Tällä kertaa se on täällä blogissa. Viimeksihän hemmoteltiin instagramin seuraajia, joita @inspirationblogilla on lähes 6000. Löydät minut myös Facebookista (Inspiration) ja Pinterestistä (viltsumari).


Voitin joskus Pauligilta kahvipakettikorvakoruja, ja vaikka innostuinkin niistä kovasti, jäivät ne avaamattomiin paketteihin lasivitriiniin lojumaan.  Olen aikani miettinyt, mitä teen niille, mutta vasta nyt ajatus on kypsynyt ja aika oikea. Eli koska itse en käytäkään näitä, arvon niistä yhden parin Inspiksen seuraajien kesken. Korvakorut ovat uudet ja avaamattomassa paketissa. Kahvipaketti on todella upea, luonnollinen versio oikeasta kyseisestä kahvipaketista.

Tämän kuvan saa jakaa

Osallistu ja voit voittaa tämän parin itsellesi 
Arvonta päättyy 31.10. 2018 klo 23.59

Olet täällä Bloggerissa seuraajani. Voit myös liittyä uutena seuraajana, mutta jos aiot jatkossakin osallistua arvontoihin, tulee sinun pysyä seuraajana, eikä poistua aina arvontojen jälkeen. Tarkista, että olet klikannut itsesi lukijat-laatikkoon (oikea sivupalkki).
Lisäksi sinun tulee kommentoida tätä postausta ja kertoa kenelle korvakorut antaisit vai pitäisitkö itse. Kerro myös kahviin liittyvä muisto.

Saa jakaa arvontakuvaa, blogini