Arvontaa pukkaa

Laitetaas taas pitkästä aikaa arvontaa kehiin. Hankin kesällä Colourpopilta muutaman luomiväripaletin (ehheh, vaikken mikään luomivärien suurkuluttaja olekaan), ja laitetaanpa tämä Sol-paletti nyt kiertoon käyttämättömänä (huomasin sen saattuani, että siinähän on samoja sävyjä kuin viime kevättalvella hankkimassani Huda Beautyn paletissa, joten palkintopaletti on siis ihan iskemätön, eikä sen nappeja ole kuin katseltu, ei siis koskettu).

Paletissa on yhdeksän aurinkoista sävyä, joissa on niin kimallusta kuin mattaa. Rasiassa on iso peili kannen sisäpuolella.

Osallistuaksesi arvontaan sinun tulee:

– olla blogini lukija (kerro mitä kautta luet  – ja lukijaksikin voi liittyä, toki, eli uudet lukijatkin ovat tervetulleita)
– kertoa kommenttikentässä jotakin viime kesästäsi
– tulla arvonnan loputtua tämän postin kommenteista katsomaan, oletko voittanut (tämä on tärkeää, sillä sinulla on  jälkeen 24 tuntia ilmoittaa minulle paletin toimitusosoite, muuten arvonta menee uusiksi ja palkinto sinulta siis sivu suun)

Osallistua voi aina 21.10. vuorokauden loppuun saakka, ja 24 tunnin aika voittajan ilmoittaa osoitteensa alkaa 22.10. klo 14.00 (siihen mennessä voittaja on ilmoitettu).

Lue koko postaus tästä