Asukuvia helteeseen, vaatekaapin vanhoja aarteita

Noniih, alkaa lähenemään nuo helteet vissiin sitten toden teolla. Toivottavasti minnuu ei nyt kivitetä, mutta en ole kovin suuri helle- fani. Suurin syy on se, että maanantaina meninasi meitin seniorikoiruus siirtyä toiseen ulottuvuuteen mutta pääsimme kuitenkin säikähdyksellä illan mittaan. Huh x 2, mikä viikon avaus tälle viikolle! Kyllä nyt sitten tapahtuu!

Toistaiseksi siis kaikki ok ja tuossa hän on, meitin kanssa 🙂 Vaan ei tuo kuumuus hyvää tee. Sisällä on täysi ilmastointi hänelle, mutta pakkohan tuonne pihalle on välillä mennä, hädälle… no, paree vaan toivoa parasta.

Itsekkään en oiken ihan kauhian kuumassa ole omassa elementissäni, ja helpotusta haen vaatteiden kautta. Vaatimus on:  helppoa, kevyttä ja omanlaistani.

Jännä sinänsä, että nykyään tuo shoppailu ei niin paljoa kiinnosta, outoa..olenkohan kipeäksi tulossa? 😀 Vaan olen keskittynyt yhditelemään ja käyttämään jo olemassa olevia, vanhempia vaatteita.

Tämä mekko/kankaanpala on ostettu vuonna kivi ja kenkä. Siis todella vanha, varmaan sellaisen 20v ainakin! Kaula- aukko on aikoinaan fiksattu ompelimolla V- muotoon

Lue koko postaus tästä