Asumisvinkki: MG Asunnot Lahti

Haluan esitellä Teille ihanat lukijat pienen suuren toimijan Lahdesta, MG Asunnot.MG Asunnot on henkilökohtaisen asumispalveluun erikoistunut yksityinen vuokranantaja.

www.mgasunnot.fi tarjoaa vuokra-asuntoja, sekä monipuolisia asumiseen liittyviä vaihtoehtoja, etuja ja palveluita Lahden ja Päijät- Hämeen alueella.

MG Asuntojen historiaa:
”Vuokraustoimintahistoriani alkaa vuodesta 2006.
Koska koin asuntosijoittamisen itselleni mielekkäänä toimintana, olen vuosien mittaan laajentanut vuokra-asuntovalikoimaani sopivien kohteiden löytyessä. Kokemukset -niin hyvät kuin huonotkin- ovat kartuttaneet taitojani ja lisänneet intoani kehittää vuokraustoimintaani enemmän kokonaisvaltaisen palvelun periaatteella.

Haluan tarjota ihmisille asuntoja, joissa voisin kuvitella viihtyväni myös itse ja henkilökohtaista palvelua, joka nykypäivän liiketoiminnassa on jäänyt toissijaiseksi arvoksi. Kasvavana ja yksityisenä pystyn ottamaan asukkaat henkilökohtaisesti huomioon.
Olen aina ja helposti tavoitettavissa sinulle sopivan viestintävälineen avulla esim. puhelimitse, sähköpostitse tai WhatsAppia käyttäen.Pidän myös asiakkaani ajan tasalla MG Asuntojen tapahtumista sosiaalisen median kautta.
MG Asunnot-brändi ja asumisen palvelut näyttävät suuntaa vuokra-asumisessa.”​
-Markus Grahn-

Vuokra-asunnot ovat pääsääntöisesti yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Helposti Kotiin Konsepti on suunnattu niin nuorille omaa elämäänsä aloitteleville kuin turvallisia eläkepäiviä haikaileville aikuisille. Toimintaperiaate on asiakaslähtöinen: MG Asunnot pyrkii

Lue koko postaus tästä