Asuntomessujen kutsuvat olohuoneet ja kauniit keittiöt kattauksineen


Asuntomessujen kutsuvat olohuoneet ja kauniit keittiöt kattauksineen
Oletko koskaan ajatellut, että millaisiin asioihin ihmiset kiinnittävät huomionsa asuntomessuilla? Vaikuttaako siihen se, kuinka iso talo on neliöiltään, vai se, että talo on ulkopuolelta kiinnostava ja se ikään kuin kutsuu sinua katsomaan sisälle? Itse innostun kutsuvista, avarista olohuoneista ja tyylikkäistä keittiöistä, kauniita kattauksia unohtamatta. 

Nyt nämä helteet pistivät kyllä miettimään, että haluanko ahtautua pieneen kotiin, kaikkien muiden messuvieraiden kanssa ja hikoilla siellä, pystymättä kuitenkaan kunnolla kuvaamaan. Aika monta taloa kävin katsomassa, mutta osa pakostakin jäi väliin.

Miehen kanssa olemme näillä asuntomessuilla käyneet jo vuodesta 2000 lähtien ja makumme on aika samanlainen talojen suhteen, mutta on taloja, joihin mies ei jaksa innostua sisälle, mutta minä teen katsauksen silti. Mies katselee talojen rakennusmateriaaleja sun muita talotekniikkajuttuja ja minä enemmän sisustuksia. Toki talojen  kokonaisuus merkitsee, mutta kylpyhuoneet ja olohuoneet ja keittiöt ovat minulle tärkeitä.

Mietin taloon astuessani, että haluaisinko istua tuonne sohvalle ja miten muu ympäristö toimii sen sohvan kanssa.