ASUVINKKI – VÄRILLÄ ON VÄLIÄ

ASUVINKKI: Tee itsellesi värianalyysi. Oikeilla väreillä korostat kasvojasi, silmiäsi ja jopa hiusväriä, kun taas vääränlaiset sävyt vääristää ihonväriä ja kasvot saattavat näyttää jopa väsyneiltä. Suosittelen kokeilemaan erivärisiä kankaita kasvojesi viereen (jos ei ole kankaita, niin erisävyiset vaatteet käyvät myös) ja selvittämään, että mitkä värit sopivat juuri sinulle parhaiten. Oikeissa väreissä näytät aina hyvältä!

En ole ennen miettinyt, että värillä olisi väliä, mutta todellisuudessa sillä on. Jotkut värit tuovat parhaat puolesi esiin, kun taas jotkut sävyt tekevät päinvastoin. Olen itsekin tehnyt muutamia värianalyysejä käyttäen värikarttaa sekä värianalyysiin tarkotettuja kankaita. Yksi asiakas sanoi värianalyysin aikana, että ei voisi ikinä kuvitella käyttävänsä esimerkiksi vihreää sävyä. Mutta kun laitoin värin kasvojen viereen, se sopikin erittäin hyvin ja korosti asiakkaan parhaita puolia. Se väri sopi paremmin kuin se tuttu ja turvallinen väri, mitä on tottunut käyttää. 
Värit jaetaan neljään eri osioon, jotka ovat kesä-, kevät-, syksy- ja talvityyppi. Itse kuulun tuohon jälkimmäiseen kategoriaan. Mulle sopii kaikista parhaiten mm.

Lue koko postaus tästä