atc-kortti ja lapsien puolella


Työ voi odottaa sen aikaa kun näytät lapselle sateenkaarta, mutta sateenkaari ei odota, kunnes olet tehnyt työsi valmiiksi.

Te isot ihmiset ymmärtäkäähänvoi pientäkin joskus ottaa päähän.Voi lastakin väsyttää lapsen työvoi hälläkin mennä huonosti yö.
Voi ystävä pettää ja huutaa pomoja muutenkin olla surkea olo.Voi raivari tulla ja palaa proppukun aina on niin tavaton hoppu.
Ei murheet ole vain isojen alaavoi pikkuiseltakin pinna palaa.Voi sattua harmeja aamusta asti,niin että keljuttaa kamalasti.
Voi äiti huutaa ja ymmärtää väärinja isääkin siepata ylen määrin.Voi päivä mennä niin pipariksettä on pantava ranttaliks.
Siis koettakaa ottaa lapsenne lukuunte kuulutte samaan heimoon ja sukuun.Ei aina paista ja ole kesäei kotikaan ole vain kilttien pesä.
Jos paha on päivä sulla tai mullaniin annetaan kiukkujen ulos tulla.Niin aina ei vallitse riita ja känäja muutenkin pysytään terveempänä.


Isoäiti, mummi, mummu, mummo.. Jos rakkaalla lapsella on monta nimeä, niin niin on myös rakkaalla isoäidillä. Mummolaan on aina yhtä ihana mennä.. Tai ainakin suurella osalla lapsista se on niin.

Lue koko postaus tästä