ATC postia Ja Parhaat palat Ikean Elohuoneesta


Tänä vuonna on atc-kortteja lähtenyt ja saapunut runsain mitoin edellisvuoteen nähden ja vasta ollaan aloittamassa maaliskuuta. En voi valittaa, ainoastaan olla iloinen ja tyytyväinen myös itseni voimavaroihin. Jälleen sain kunnian tutustua uuteen atc-vaihtopariin, Anskuun. Hänen kortit tässä seuraavaksi. 

Nämä Anskun kortit ovat upeita ja saivat minut huokaisemaan ihastuksesta. Värejä on, mutta kohtuudella ja tasapainossa. On sekatekniikkaa ja sanomaa. 

Jokaisessa kortissa on tutkittavaa ja ihmeteltävää. 

Rakastuin täysin Anskun käsialaan

Ja perhosia, jotka merkitsevät minulle paljon. Kiitos Ansku.

Ikean Elohuonetapahtuma oli kutsutuille ja kävimme siellä syksyllä jo katsomassa uusia trendejä. Tässä parhaat palat Ikean Elohuonetarjonnasta, kun enhän ole muistanut näitä kuvia blogiin laittaa aiemmin. 
Älyvalaistus oli meidän suosikki. Kaukosäätimellä saisin säädettyä koko asunnon valaistuksen tai vaikka vain olkkarin. Tosi kiva ajatus, jos esimerkiksi kutsuisimme kavereita iltaa istumaan. Keittiössä  olisi kirkas valo purtavaa laittaessa ja samaten olkkarissa vierailla. Kun huomaisin lämpimäisten olevan valmiita, himmentäisin olkkarin tunnelmallisesti ja veisin herkut olkkariin kohta. Samalla olisi eteiseen tullut kirkas valo. Keittiö pimenisi

Lue koko postaus tästä