Ateriapalvelu kotiin (Turun seudulla).

Nyt kun teen kotona Suomessa hommia, niin ajattelin tilata lounasruoat kotiin. Sopivasti sattuikin eteläafrikkalainen kokkituttavani JJ de Nier tarjoamaan lounasta kotiinkuljetuksella. Hinta on vain kympin per päivä ja samaan hintaan siis kuljetus Turun alueella.

Tarjous sisältää kaksi pientä lounassalaattia, pääruoan ja pienen jälkiruoan, ja minä olen elänyt tällä setillä hyvin koko päivän. Lounaaksi söin pääruoan ja illemmalla ne kaksi salaattia ja jäkkärin. Tässä ruokalista:


Tässä vielä tämänpäiväisen siitakesienikastikkeessa tarjotutn kanafileen kuva:


Ruoka oli herkullista, ja mielestäni todella hyvä vastine sille kympille! Jos joku nyt innostui asiasta, tilaukset voi tehdä meilillä osoitteeseen: info@jjdenierfood.com tai Facebookin kautta J. J. de Nier Food Experience. Nettisivut löytyvät täältä.

Herralla on muutenkin pitopalvelu, eli mihin tilaisuuteen tahansa voi tilailla ammattitaidolla valmistettua ruokaa, tai jopa kokin kotiin. Drop off -lounasta kuljetetaan ilmaiseksi alueelle Merimasku, Turku, Naantali, Kaarina ja Raisio.

PS: Joskus vuosia sitten häneen tutustuessani piti oikein kysyä, että mistä tuo JJ on lyhenne. Niin, se tulee nimistä Jan Joost.

Lue koko postaus tästä